BVBA I.M.A.

I.M.A. beschikt over een ruime ervaring in het renoveren en reviseren van allerhande bouwkranen waardoor het de geknipte partner vormt voor elke particuliere en industriële uitdaging.

Maar ook voor het uitvoeren van herstellingen en periodieke onderhoudsbeurten bent u bij ons aan het juiste adres.

Verkoop

Bent u op zoek naar een bouwkraan voor uw nieuwbouw- of renovatieproject? Of zit u opgezadeld met een grote hoeveelheid hout? Dan biedt I.M.A. u de gepaste oplossing door het aanbieden van gereviseerde en tweedehandskranen om uw project op een verantwoorde manier af te ronden.

I.M.A. maakt hiervoor enkel gebruik van topmerken als Acromet, Vicario en Potain. Op deze manier worden eventuele fouten tot een absoluut minimum herleid. Om een nog betere dienstverlening te garanderen worden alle stukken bovendien gecontroleerd en moeten deze voldoen aan de nodige veiligheidsvoorschriften.

In ons machinepark waar allerhande kranen van verschillende grootte ter uwer beschikking staan, kunt u vervolgens beslissen welk werktuig het best geschikt is. Verder staan wij steeds tot uw dienst voor het verstrekken van de nodige informatie. Aarzel niet ons te contacteren voor bijkomende inlichtingen of een offerte.

Foto's

Contacteer ons

BVBA I.M.A.
International Mechanical Assistance

Mechelsesteenweg 288
9200 - Dendermonde (België)

Tel : +32 (0) 52 212 317
Fax : +32 (0) 52 212 478

Email :imadm@skynet.be
BTW : BE0443618216

BIZBOOK

Hebt u van onze diensten genoten?
BizBook geeft u de mogelijkheid om uw mening na te laten, laat gerust een bericht achter in ons gastenboek!