BVBA I.M.A.

I.M.A. beschikt over een ruime ervaring in het renoveren en reviseren van allerhande bouwkranen waardoor het de geknipte partner vormt voor elke particuliere en industriële uitdaging.

Maar ook voor het uitvoeren van herstellingen en periodieke onderhoudsbeurten bent u bij ons aan het juiste adres.

Verhuur

Bent u op zoek naar een bouwkraan voor uw nieuwbouw- of renovatieproject? Of zit u opgezadeld met een grote hoeveelheid grond of puin? Dan biedt I.M.A. u een gepaste oplossing door het verhuren van allerhande kraanmachines om uw bouw- of afbraakproject op een verantwoorde manier af te ronden.

Moet er een onderdeel herstelt worden? Denk hierbij aan mechanische en technische problemen, laswerken of bijvoorbeeld de opbouw van hydraulische componenten. Geen probleem, bij zowel kleine als grote herstellingen wordt alles tot in de puntjes geregeld.

I.M.A. neemt de volledige organisatie van zowel het transport als de opstelling van de door u uitgekozen kraan op zich, zodat u zich kunt bezighouden met uw kernactiviteiten. Aarzel dus niet ons te contacteren. Wij staan graag tot uw dienst voor het verstrekken van bijkomende informatie.

Foto's

Contacteer ons

BVBA I.M.A.
International Mechanical Assistance

Mechelsesteenweg 288
9200 - Dendermonde (België)

Tel : +32 (0) 52 212 317
Fax : +32 (0) 52 212 478

Email :imadm@skynet.be
BTW : BE0443618216

BIZBOOK

Hebt u van onze diensten genoten?
BizBook geeft u de mogelijkheid om uw mening na te laten, laat gerust een bericht achter in ons gastenboek!